Handel | Detailhandel

Scheermesjes zijn terug van weggeweest

Scheermesjes zijn weer helemaal hip. Waar jarenlang het scheerapparaat als onmisbaar hulpmiddel voor de man werd beschouwd, zijn scheermesjes tegenwoordig weer een veel gezien product in badkamers. Een goede scheerset voor mannen is ideaal om een glad gezicht en een mooie huid te hebben.

Variaties


Er zijn veel verschillende soorten scheermesjes op de markt. Soms is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wat past bij jou en waar ga je het meest plezier van hebben? Het meest bekend zijn de scheermesjes die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. Deze zogenoemde cartridge scheermesjes zijn behoorlijk aan de prijs en het is maar de vraag of je ook waar krijgt voor al dat geld. Waarom niet eens onderzoeken of het ouderwetse nat scheren iets voor jou is?

Nat scheren


Nat scheren werd jarenlang als iets voor oude mannen gezien, maar het wint steeds meer aan populariteit. Het is beter voor je huid, je wordt gegarandeerd helemaal glad en de kosten zijn ook veel beter te overzien. Het vergt even wat oefenen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt wil je nooit meer terug naar een automatisch scheerapparaat. Een goede scheerset voor mannen om nat te kunnen scheren bestaat uit een scheerkwast, goede scheercrème en natuurlijk scheermesjes.

Veiligheid


Voor wie nog even moet oefenen, bestaan er razors. Hierbij is de kans op sneeen in je gezicht vrijwel nihil en het resultaat mag er zeer zeker zijn. De eerste paar keer zul je wat tijd kwijt zijn, maar daarna worden de voordelen alleen maar groter. En als je flink geoefend hebt met je razor, is er daarna nog de mogelijkheid om een open razor te gebruiken. Dat is dé ultieme manier van scheren. Er bestaan varianten van de open razor waarbij je zelf de mesjes kunt verwisselen, maar voor de echte durfals is de open razor ten top natuurlijk het echte scheermes.

Kwasten en schuim


Weet in elk geval zeker dat je kwasten en scheerschuim van goede kwaliteit zijn. Dat is de basis voor een goede scheerbeurt. Een gladde huid straalt je daarna tegemoet.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader