Handel | Detailhandel

Hoe moet ik sloten vervangen?

Als je je sleutels kwijt bent en je hebt ook geen reservesleutels meer of je sleutel is afgebroken in het slot dan zal je de sloten moeten laten vervangen. Hoe je dat precies doet hebben wij voor je uitgestippeld.

Vind een slotenmaker bij jou in de buurt

Zelf met de sloten gaan rommelen is eigenlijk altijd een slecht idee, maar je wilt het natuurlijk wel zo snel als mogelijk gefixt hebben. Hierom is het handig om een slotenmaker in Amsterdam te vinden.Een slotenmaker in de buurt zal altijd binnen 30 minuten op locatie zijn om je te helpen. Het is altijd handig om het nummer van een slotenmaker in Amsterdam bij je te hebben voor het geval dat je per ongeluk je sleutels kwijt bent. Natuurlijk is afstand niet het enige waar je op moet letten als je op zoek bent naar een slotenmaker. Ook is het goed om te letten op de prijs, die niet te hoog maar ook zeker niet te laag mag zijn. Een goedkope aanbieding betekent vaak dat de sloten niet goed worden vervangen en dat wil je natuurlijk niet. Ook is het handig als je de slotenmaker zelf kan spreken voordat je ergens mee akkoord gaat, zo voorkom je oplichting. Stel je moet je sloten laten vervangen doordat er diefstal is geweest, dan is het zelfs vereist dat je een slotenmaker laat komen, anders zullen de kosten niet vergoed worden door de verzekeraar.

Buitengesloten in heel Nederland-DeSlotenMaker.com
Slotenmaker Amsterdam-dag-en-nacht

Slotenmaker binnen 30 minuten ter plaatse

Een slotenmaker zal binnen 30 minuten ter plaatse zijn en binnen 1 uur de sloten hebben gerepareerd zodat jij jouw huis weer binnen kunt, ook al is het midden in de nacht. Hierna heb je als het goed is weer nieuwe sloten en kun je jouw huis weer binnen. Als er is ingebroken dan is het wellicht handig om andere maatregelen voor inbraakpreventie te nemen. Als je de sleutels kwijt was dan is het misschien tijd om een paar reservesleutels te maken. Zo heb je niet iedere maand last van buitengesloten zijn.

Sleutel binnenkant deur laten zitten?

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Goede tip om altijd te zoeken naar een slotenmaker in de buurt en om op te passen met hele goedkope aanbiedingen! In dit geval is dat inderdaad niet verstandig, want wanneer je sloten niet goed vervangen zijn is het risico op inbraak ook groter. Even een aanvulling op welke maatregelen voor inbraakpreventie mogelijk zijn: Kerntrekbeveiliging (beveiligd je slot tegen het zogeheten ‘kerntrekken’), een meerpunstaansluiting op je slot (3 sloten in 1) & inbraakstrips plaatsen (hierdoor kan er geen gereedschap tussen ramen en deuren geplaatst worden)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader