Bouw en VastgoedHandel | Detailhandel

Balkonhek voor extra veiligheid

Een balkonhek heeft enerzijds een esthetische en anderzijds een veiligheidsfunctie. Het hekwerk moet qua uiterlijk passen bij de rest van het huis of gebouw. Daarnaast moet het aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, om ongelukken te voorkomen. Als u op zoek bent naar een mooi en veilig balkonhek, dan bent u hier aan het goede adres. We bouwen een hekwerk op maat, helemaal afgestemd op je wensen en voorkeuren. Daarnaast kunnen onze ervaren monteurs je helpen met het installeren van een balustrade. We hebben inmiddels voor vele tevreden klanten door heel Nederland balustrades en balkonhekken mogen fabriceren en installeren. Naast maatwerk, bieden we ook een groot aantal standaard balkonhekken uit voorraad. Zo kun je al zeer snel genieten van je nieuwe hekwerk. 

Onze werkwijze

We hebben ons gespecialiseerd in de productie van balkonhekken van aluminium en dakterrassen op maat. We hebben een team van ervaren monteurs in huis die zelf de montage verzorgen. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We behandelen grote en kleine opdrachten allemaal met de grootste precisie, of het nu nieuwbouw of onderhoud & renovatie betreft. We geven desgewenst een advies op maat, denken proactief mee en leveren totaaloplossingen. Ben je dus op zoek naar een balustrade, balkon-hekwerk of een dakterras, dan zijn wij je graag van dienst. Een balkonhek moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Zo moet een hek een minimale hoogte hebben en mogen de spijlen niet te ver uit elkaar liggen. Dit heeft vanzelfsprekend alles te maken met het minimaliseren van de kans op een valpartij. We nemen deze zaken standaard mee tijdens het advies, ontwerp en de uitvoering.   

Een hekwerk op maat

We kunnen standaard hekwerken uit ons assortiment verder op maat samenstellen voor je. De maatwerk-component zit hem hier in de dek-regels, baluster en de vullingen die we geheel naar wens toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transparante balustrades of een specifieke koker-handregel die jouw balkonhek kenmerken. Je kunt vooraf bij ons je specifieke wensen doorgeven, waarna we je verder kunnen adviseren en/of een ontwerp kunnen samenstellen. Je kunt bij ons terecht voor een hekwerk rond een dakterras of balkon en aanverwante producten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we niet alleen voor de fabricage, maar komen we de producten desgewenst ook installeren. Mocht er na installatie nog iets gecorrigeerd of aangepast moeten worden, dan zullen we dit vanzelfsprekend oplossen. We willen namelijk niets minder dan het beste eindresultaat opleveren.  

Klanten

Onze klantenkring is erg divers. Aannemers, VVE’s, particulieren, montagebedrijven en timmermannen maken met veel tevredenheid gebruik van onze producten. Onze experts en techneuten denken mee om tot de mooiste en best passende oplossing te komen. De mogelijkheden met ons standaard assortiment en maatwerk-oplossingen zijn eindeloos. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten op maat en gericht adviseren. Daarnaast stemmen we onze oplossingen volledig af op jouw wensen en eisen. Deze flexibiliteit en onze advies- en ontwerpdiensten zorgen voor een bijzonder hoge klanttevredenheid. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Renoparts!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader