Handel | Detailhandel

Buitengesloten? Het zal je maar gebeuren!

Buitengesloten worden van je eigen woning of appartement? Het overkomt mensen dagelijks en dit kan ook u overkomen. Stel nu eens dat u dit overkomt. Weet u dan wat u moet doen? Wat u in elk geval niet moet doen, dat is in paniek raken. Dit is nergens nodig voor en bovendien zorgt paniek er niet voor dat u snel weer binnen staat. U doet er verstandig aan om in het geval u buitengesloten bent geraakt een slotenmaker te bellen. Deze kundige vakman weet hoe vervelend het is om uw woning, appartement, auto of caravan niet meer in te kunnen en is dan ook snel ter plaatse om uw probleem op te lossen.

slotenmaker

Buitengesloten worden door een sleutel die afbreekt

Het wordt nog wel eens vergeten dat sleutels en sloten veel te lijden hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld weersinvloeden een rol spelen bij de conditie van hang –en sluitwerk. Kijken we naar sleutels, dan kunnen we gerust stellen dat hier niet altijd even zorgvuldig mee wordt omgegaan. Dit alles kan ervoor zorgen dat het materiaal kwetsbaar wordt en hierdoor kunnen sleutels afbreken in het slot. En als een sleutel afbreekt in het slot, dan bent u buitengesloten. Een reservesleutel ophalen bij familie, vrienden of buren, omdat u buitengesloten bent heeft dan weinig nut. Ook hier biedt de slotenmaker uitkomst, want deze heeft de kennis en expertise in huis om dit probleem voor u op te lossen.

Buitengesloten worden doordat sleutels kwijt zijn

Iedereen is wel eens zijn of haar sleutels kwijt. Altijd even een moment van schrik, maar in de meeste gevallen duiken ze snel weer op. Maar wat nu als dit niet het geval is? Ook dan bent u buitengesloten en heeft u een probleem. Veel mensen geven een sleutel af aan buren of familie, maar dit biedt in de praktijk lang niet altijd uitkomst. Iedereen is vandaag de dag druk, druk, druk en diegene aan wie u een reservesleutel af heeft gegeven moet maar net thuis zijn als u deze reservesleutel nodig heeft. Sleutels kwijt zijn, dat is niet gebonden aan enig tijdstip. U vindt het vast niet fijn om midden in de nacht aan te moeten bellen bij bijvoorbeeld uw buren met de mededeling dat u uw sleutels bent verloren. Bel gewoon de specialist, want deze laat u snel weer naar binnen. Desgewenst kan hij ook uw sloten vervangen indien dit noodzakelijk mocht zijn.

 

Sleutel binnenkant deur laten zitten?

Buitengesloten worden door de deur die dichtvalt

Het is bijna een klassieker te noemen. U staat buiten te praten met uw buurman of buurvrouw en door harde wind valt de deur dicht. En uw sleutels, die liggen uiteraard binnen op de plaats waar ze altijd liggen. Klaar bent u, want u heeft u zelf buitengesloten. Misschien dat omlopen een mogelijkheid is, om zo via de achterdeur naar binnen te gaan. Dit wordt echter lastig als u vierhoog woont. Bovendien hebben veel mensen met het oog op veiligheid de achterdeur afgesloten. En daar staat u dan…..

Buitengesloten, de oplossing

De rode draad in dit verhaal is dat u in verreweg de meeste gevallen zelf niet in staat bent om u zelf weer in de woning te laten als u uzelf hebt buitengesloten. Natuurlijk, u kunt grove middelen gebruiken om weer toegang tot uw woning of appartement te krijgen. Weet hierbij wel dat u dan voor een flinke schadepost komt te staan. Het is voordeliger en gemakkelijker om de slotenmaker in te schakelen. Deze is 24/7 bereikbaar en weet u bovendien met nauwelijks tot geen schade weer toegang tot uw woning te verschaffen. En als deze vakman er dan toch is, informeer dan direct eens naar de overige diensten die hij aanbiedt. Buitengesloten worden……het zal je maar gebeuren!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader