Motorvoertuigen en tweewielersWebwinkels

Caferacer kopen bij Caferacerwebshop.com

Ben je op zoek naar een nieuwe motor, dan kun je een mooie caferacer kopen bij Caferacerwebshop.com. Zij kunnen je zeker helpen met het vinden van de ideale motor! Ben je op zoek naar een caferacer of naar een ander soort motor, kijk dan naar de meerdere mogelijkheden die ze hebben, zo kan je bijvoorbeeld ook filteren op merk en hoeveel cc. Dus als je op zoek bent naar dat ene speciale merk, dan heb je dat zo gevonden! Ook wanneer je geen motor nodig hebt kan de webshop je helpen, zo verkopen ze ook nog onderdelen, helmen en nog veel meer! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tweedehands motor, ook dat is in het aanbod van de webshop ga dus nu snel naar de webshop!

 

BMW k100 Café Racer

Zo is één van die mogelijkheden BMW, hierbij kan je ook nog modellen selecteren en zo zijn wij uitgekomen op de BMW k100 Café Racer. Zo staat er een advertentie op voor een BMW k100, met maar 121.000km op de teller, zeker voor een motor van BMW is dit erg weinig. De motor is in 2018 gestript en zijn er allemaal nieuwe onderdelen op gezet en aanpassingen gedaan. De buddyseat is op maat gemaakt en het frame samen met de tank zijn professioneel gespoten. De motor maakt een erg mooi en stoer geluid, vooral wanneer je zonder demper rijdt. De vraagprijs van deze motor is € 2750,-. Dit is nog maar één voorbeeld van de motoren die de webshop online heeft staan, als dit je nog niet enthousiast heeft gemaakt lees dan vooral verder!

 

Knipperlichten van Caferacerwebshop.com

Wil je geen nieuw zadel, maar knipperlichten van Caferacerwebshop.com? Ook dan ben je aan het juiste adres. Zo heb je bijvoorbeeld de Tiny smoke knipperlichten voor maar €29,95. Deze zijn net zo groot als een twee euro munt. Ze vallen genoeg op zodat de medebestuurder het signaal goed kan zien en dat het knipperlicht toch niet teveel opvalt. Naast knipperlichten verkopen ze ook nog achterlichten, deze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, merken, maten, materialen en kleuren.

 

BMW r100 onderdelen

Nu je die nieuwe knipperlichten hebt kan je eindelijk ook aan de slag met de rest van je motor, heb je een nieuw zadel nodig. Done, kies maar een mooie kleur uit en monteer hem op je motor. Heb je geen zadel nodig maar een ander onderdeel, dat is natuurlijk ook mogelijk, zo verkopen ze schokabsorbers, schakelsets, achterbruggen, stalen brandstoftanks voor de BMW r100 en voor nog veel meer andere merken. Nu ben je eindelijk klaar om over de weg te scheuren met je motor. Heb je in de toekomst andere bmw r100 onderdelen nodig, dan zijn zij er natuurlijk voor je om je nogmaals te helpen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader