Zakelijk

Groene vingers

Ligt jouw ambitie in werken met je handen? Ben je vooral gelukkig in je werk als je praktisch en het liefst buiten bezig kunt zijn? Dan zijn er genoeg vacatures food waar je terecht kunt. Er is volop werk in de melkveehouderij, intensieve veehouderij, loonwerk, tuinbouw, bloemen of kassen. Seizoensgebonden of het jaar rond. Bij wervingsbureau CeresRecruitment kun je terecht met je wensen voor een goede baan. Ze hebben veel soorten bedrijven en banen in hun adressen en vacature bestand. Als schoolverlater of als ervaren kracht kun je iets naar je gading vinden. Fijn dat je hulp krijgt als je op zoek gaat naar goed werk.

Bekend in de sector

Een wervingsbureau wat bekend is met de foodsector geeft de meeste kans op succes. Hun netwerk bij agrarische bedrijven is uitgebreid en hecht. Ze weten wat een bedrijf wat op zoek is naar personeel wil. De afstemming die ze met jouw kunnen maken geeft grote kans op succes.Want food recruitment vraagt om vakkennis in de sector. Zij weten van beide kanten wat een organisatie maar ook een werkzoekende wil. Ze doen er alles aan om de outplacement tot ieders tevredenheid te laten verlopen. Goed voor werkgever en werknemer.

Uitgebreid netwerk

Het juiste bedrijf bij de juiste mensen. Of andersom. Bij werving en selectie van personeel door de professional telt het allebei. Tevreden klanten zitten voor hen in de hoek van bedrijven, maar ook bij werkzoekenden. Een uitgebreid netwerk met veel connecties vergroten de kans op een goede match. Veel wervings- en selectiebureaus hebben zelfs talloze Internationale vacatures. Indien nodig starten ze zelfs campagnes om meer vacatures of personeel te werven. Op social media, in bladen of in een persoonlijke benadering zijn ze thuis. Ze slaan de brug tussen werk aanbieders en werkzoekers. Je hebt ze nodig op een cruciaal moment in je bedrijfsvoering of in je werkzame leven.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader