Algemeen

Koffiebekers bedrukken? Dit is waarom!

Op zoek naar een manier om de merknaam van jouw bedrijf beter zichtbaar te maken voor voorbijgangers? Of wil je een duurzame investering doen voor jouw bedrijf? Heb je promotiemateriaal nodig voor een evenement? Dit kunnen allemaal redenen zijn om koffiebekers te bedrukken. Koffiebekers bedrukken is een marketingtechniek die door steeds meer bedrijven wordt toegepast. Mét succes. Wat veel ondernemers namelijk niet beseffen, is dat iets simpels als een bedrukte koffiebeker een groot verschil kan maken. In dit artikel leggen we uit waarom aan de hand van enkele belangrijke voordelen. 

Merknaam van het bedrijf promoten 


Een van de grootste voordelen van bedrukte koffiebekers is dat deze werkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden. Stel je voor, er is een klant voor een gesprek op kantoor geweest. Je hebt hem natuurlijk een kopje koffie in een eigen bedrukte koffiebeker aangeboden. Vervolgens neemt hij deze beker mee naar buiten en worden ongemerkt heel wat mensen aan jouw merknaam blootgesteld. 


Wist je dat de hersenen hier heel goed op reageren? We zijn van nature enorm visueel ingesteld. Plaatjes onthouden we dan ook sneller dan een tekst. Als we het logo van een merk zien, nemen we dit onbewust in ons op en het zorgt voor herkenbaarheid. Als je vervolgens op een later moment opnieuw in aanraking komt met dit merk, dan zal dit zowel herkenbaar als betrouwbaar aanvoelen. Daardoor ben je sneller geneigd om met een bepaald bedrijf in zee te gaan. 


Het is dus wel belangrijk dat je de koffiebekers in dezelfde stijl als het eigen logo laat drukken, zodat de herkenbaarheid goed overkomt. 

Promotiemateriaal bij evenementen 

 

Sta je binnenkort als ondernemer op een evenement of congres? Dan is het natuurlijk heel leuk om wat ‘goodies’ weg te geven aan voorbijgangers. Voor een kop koffie zijn de meeste mensen wel te porren. Dit is een slimme manier om in gesprek te komen met potentiële geïnteresseerden. De bedrukte koffiebekers kunnen in dit geval slim als promotiemateriaal dienen. De potentiële klanten genieten van een kop koffie, nemen de beker mee en worden hierdoor later nog eens herinnerd aan jullie gesprek, producten en/of diensten. 

Duurzame keuze op kantoor 

 

Bedrukte koffiebekers kunnen ook gebruikt worden als duurzame keuze voor op kantoor. Bij veel bedrijven zien we helaas nog steeds dat er plastic wegwerp koffiebekers worden gebruikt. Hoewel dit voorheen heel handig leek te zijn, levert dit ook heel veel afval op. Om nog maar te zwijgen over al dat plastic. 


Daarom is het beter om voor een alternatief te kiezen. Als je niet elke dag tientallen bekers wil afwassen, kunnen bedrukte koffiebekers een goed alternatief zijn. Bekers van karton kunnen immers weer gerecycled worden en zijn minder schadelijk voor het milieu. 

Professionele uitstraling 


Als je klanten ontvangt op kantoor, wil je natuurlijk wel een professionele indruk maken. Je maakt direct een goede indruk als je gepersonaliseerde koffiebekers gebruikt. Dit toont dat jullie een betrouwbaar merk zijn en er ook echt aandacht voor detail is.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader