AlgemeenGezondheid en Verzorging

Mondkapjes in Nederland bestellen

Ben je nog op zoek naar mondkapjes Nederland en wil je er niet teveel voor betalen? Kijk dan snel op mondkapjes.nl. Zij hebben heel veel soorten medische mondkapjes, zo hebben ze ook de Dailysafe FFP2 masker, dit is een flexibel mondmasker en deze is ook goed om de neus te vouwen en aan te sluiten. Ze verkopen natuurlijk ook de “normale” medische mondkapjes van hoge kwaliteit in een disposable doos. Deze mondkapjes zijn 98% spatresistent, en worden ook gebruikt bij tandartsen, chirurgen en patiënten. Zo kan je al 50 stuks kopen voor maar €24,95 en hoe meer je er koopt hoe lager de prijs uiteindelijk valt voor je!

 

Speciale mondkap voor brildragers

Nog even over het masker van Dailysafe de FFP2, dit is een masker met een 3D pasvorm en heeft ook een perfecte afdichting, er zitten ook flexibele oor-elastieken aan waardoor deze mondkap voor brildragers perfect is. Deze heeft ook een flexibele drukband om rond de neus te passen en goed aan te sluiten. Deze maskers worden in China gemaakt en ze zijn luchtdicht verpakt. Het zijn maskers met 5 lagen waardoor je zeker weet dat ze alle ongewenste stoffen en bacteriën buiten houden. Ze hebben niet alleen dit soort mondkapje die geschikt is voor brildragers, er zijn een hoop soorten mondkapjes, zodat het dragen van een bril en mondkapje tegelijk niet oncomfortabel hoeft te zijn!

 

Corona sneltest bij Coronatestnederland.nl

Ben je niet op zoek naar een mondkapje, maar naar een corona sneltest voor thuisgebruik? Corona sneltest bij Coronasneltestnederland.nl is hét antwoord op je zorgen. Maar wat is nou precies een corona sneltest? Het is een antigeen test waarbij wordt gekeken welke antigenen zich in het bloed bevinden. Bij een diagnose van een positieve antigenentest is de uitslag informatief. bieden corona antigeen sneltesten aan voor bedrijven en particulieren. Je ontvangt na 15 minuten al gelijk je testuitslag op een van de testlocaties. Als je geen tijd hebt om naar een locatie te gaan, is dat ook geen probleem want ze kunnen ook bij je op locatie testen! Zij sturen hierbij een gecertificeerd en bekwaam zorgprofessional langs zodat jij en/of je personeel zo snel mogelijk getest kunnen worden met de uitslag!

 

Testen bij coronatestnederland.nl

Ben je op zoek naar een andere test, of een combinatie met een coronatest en andere testen? Coronatestnederland, doet niet alleen coronatesten maar ook bloedpriktesten. Hierbij sturen zij ook gecertificeerde serologische bloedtesten, deze testen duren ook maar 15 minuten voordat je je uitslag hebt. Een PCR test moet je meestal meenemen als je op vakantie gaat naar een ander land. In dat geval voldoet zo’n sneltest die je thuis kunt doen helaas dus niet. Ga je je laten testen houd dan natuurlijk wel rekening met het de regels omtrent het coronavirus, je bent zelf verantwoordelijk om de maatregelen te controleren.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader