Handel | Detailhandel

Pme brengt stijl en stoer samen

Pme is een van de stoerste merken waar het spijkerbroeken voor mannen betreft. De pme legend kleding vindt haar oorsprong in de wereld van piloten en vliegtuigen, maar inmiddels is het een gangbaar merk waar veel mannen niet meer vanaf te krijgen zijn.

Pme legend kleding is geinspireerd op piloten die robuuste kleding nodig hadden om hun werk goed te kunnen doen. Niet alleen moesten zij comfortabel in hun vliegtuigen kunnen zitten, als er iets gerepareerd moest worden dan moest hun broek dat ook aan kunnen. En de grote temperatuursverschillen waar piloten mee te maken krijgen, moesten ook geen probleem vormen. Al die elementen komen samen in kleding van pme. Veel mannen blijken behoorlijk merkvast als ze het merk eenmaal ontdekt hebben. Zelfs slippers, schoenen, shorts en zwembroeken behoren tot het assortiment.

Duurzaam


Dames en heren merkkleding is soms alleen op de markt vanwege het labeltje, terwijl de kwaliteit soms ver te zoeken is. Maar voor pme geldt dat zeer zeker niet. Het merk was vroeger bekend als Pall Mall en heeft haar strepen al ruim verdiend. Het biedt een combinatie tussen stoer en stijlvol en de items gaan als warme broodjes over de toonbank. Pme brengt niet alleen spijkerbroeken voor mannen. Het merk biedt ook een uitgebreide collectie van onder meer shirts, truien en jassen. Het merk is toonaangevend in de modewereld en staat vooraan in de lange rij namen dames en heren merkkleding. Pme brengt robuuste, duurzame items die hun model houden en haast onverwoestbaar zijn.

Maten


Ideaal aan de kleding van pme is de ruime keus in maten. Waar veel merken voor de man met grotere maten geen items in hun assortiment hebben, gaat pme verder. De jeans hebben een lengtemaat tot en met maar liefst maat 38 en de taille is verkrijgbaar tot en met maat 40. In bovenkleding houdt het niet op bij het gewone XL, zelfs tot 3XL is er een kledingstuk naar je smaak te vinden.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader