Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur

Tips bij het bedrukken van tassen

De draagtas is zonder twijfel een klassieker. Het is eenvoudig, gemakkelijk plus veelzijdig. Afhankelijk van welk type tote bag jij kiest, kan het ook nog eens het milieu helpen. Om die redenen zijn tassen een perfecte gelegenheid voor bedrijven om hun bedrijf te promoten. Fraai bedrukte tassen zijn bovendien zeer geliefd bij de dragers ervan.

 

Dus jij wilt jouw give-away tassen om deze redenen ook met je logo of artwork laten bedrukken? Dat is dan een geweldig idee! Het gebruik van dit soort Pinkcube promotieartikelen is een fantastische manier om de zichtbaarheid van jouw branding prettig te vergroten. We zullen je hieronder nog een aantal handige tips geven zodat jij de best uitziende tassen krijgt. 

Houd het simpel!

 

Eén van de belangrijke dingen om te onthouden is, dat jouw shoppende klanten, in de meeste gevallen, niet de enige zijn die je tassen zien. Het grote publiek zal dat ook doen. En ze zullen zelfs van verre naar die tassen kijken. Om die reden wil je er uiteraard voor zorgen dat je artwork zo eenvoudig mogelijk is. Dat het daardoor simpel en duidelijk van een afstand te herkennen is.

Gebruik complementaire kleuren

 

Het is geen geheim dat sommige kleuren daarbij beter dan andere samenwerken. Het maakt in dit geval niet uit of het nu om een grafisch ontwerp, beeldende kunst, reclamemateriaal of bedrukte tote tassen gaat. De manier waarop jouw gebruikte kleuren op elkaar inwerken, heeft een enorme impact op hoe effectief je ontwerp is.

 

“Maar welke kleuren vullen welke aan?”, vraag jij je dan wellicht af. Om jou daarbij te helpen, geven we je hier een aantal nuttige voorbeelden van complementaire kleuren:

 

  • Probeer bij een zwarte print bruine, witte, lichtblauwe, limoen groene, rode, roze, oranje of gele tassen te gebruiken. Vermijdt zeker paars. 
  • Gebruik bij een witte print het liefst bruine, zwarte, aqua blauwe, rode, roze, oranje en paarse tassen. Vermijd in dit geval natuurlijk de witte en gele tassen.

 

Over het algemeen is het zo dat de donkere kleuren het beste met een witte of geel getinte tas combineren. En de lichte kleuren met een zwarte of paarse tas.

Voeg informatie over jouw website en social media toe

 

Deze tip wordt vaak over het hoofd gezien, maar het is op zich vrij vanzelfsprekend. Als jij vastbesloten bent om je tassen te laten bedrukken, dan wil je graag zoveel mogelijk exposure. Het opnemen van je website in het design van de print is een sublieme manier om dit te doen.

 

Het stelt jouw (potentiële) klanten zo in staat om direct met jou in contact te komen. Plus het voegt bovendien een stukje professionaliteit aan jouw promotionele tassen toe. Informatie over je social media kanalen toevoegen is ook goed idee. Vooral als jij in jouw bedrijf regelmatig social media content gebruikt.

 

Dit waren zo even een aantal praktische tips van onze kant voor het ontwerpen en bedrukken van tassen! Nuttige informatie die ook voor jouw marketing van je bedrijf belangrijk is. Een op de juiste wijze ontworpen en bedrukte tote tas is immers een geweldige optie voor een unieke gepersonaliseerde merchandise voor jouw zaak!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader