Algemeen

Verstuur eens een vouwkaart

Ook al is het een beetje ouderwets, toch vindt iedereen het leuk om kaartjes te ontvangen. Met deze creatieve tips maak je je kaarten nog unieker. Vroeger was het normaal om kaarten uit te geven. Elke dag rond je verjaardag kijk je in je mail of je al een mooie verjaardagskaart hebt. Met Kerstmis is de hele deur bedekt met kerstkaarten en is er niet genoeg ruimte op de vensterbank. Bij ziekte, het behalen van een rijbewijs of diploma, het krijgen van een baby of verhuizing, alles is reden om een ​​kaartje te sturen. Kaarten ontvangen en versturen blijft leuk.

Het laat zien dat je aan iemand denkt en dat je hard werkt om kaarten te kopen en te versturen. Toch is het soms leuk om iets extra’s met je kaart te doen. Hoe maak je je kaart nog specialer? Daarover lees je hieronder meer!

Wees creatief

Tegenwoordig kun je eenvoudig zelf unieke en leuke wenskaarten maken. Op verschillende sites kun je prachtige verjaardagskaarten, communiekaarten, lieve geboortekaartjes, leuke pensioenkaarten en meer ontwerpen. Dit doe je door mooie foto’s te uploaden, bijvoorbeeld door gebruik te maken van kleuren, effecten, stickers, fonts, thema’s en stijlen. Vervolgens geef je de onbewerkte tekst op de kaart, maar je kunt ook eens denken aan een vouwkaart.

Een gevouwen kaart, ook bekend als de flop of turn, is een originele kaart die wordt gevouwen om de informatie ervan te onthullen. Carrouselkaarten kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het verstrekken van algemene informatie, het aankondigen van evenementen of eindejaar mailingen.
Bovendien is deze opvallende DM ook geweldig als origineel visitekaartje. Doordat de vouwkaart een hoge mate van aandacht heeft, zorgt deze voor een goede pasvorm van de informatie. Tijdens het vouwproces zal er steeds meer informatie verschijnen. Gevouwen kaarten kunnen continu opnieuw worden gevouwen omdat het vouwproces herhaalbaar is. Dit zorgt ervoor dat je doelgroep het bericht meerdere keren leesten je bericht hoe dan ook aankomt!

Het leuke aan een muziekkaart

Herinner je je de schattige verjaardagskaart die “Happy Birthday” speelde toen je hem opende? Nu kun je deze speciale muziekkaart personaliseren met je eigen opnames of muziek! Hiermee kun je iemand op een bijzondere manier feliciteren, een wens sturen of gewoon een lief berichtje sturen dat je aan hem of haar denkt. Het is alsof je er zelf bij bent.

Waardoor een verjaardag voor de jarige toch even net wat specialer is!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader