Algemeen

Dit zijn de zeven leukste cadeaus voor hem in 2022

Je kent het wel: je vriend is jarig, je hebt een cadeau nodig voor je vader of je moet nog snel iets verzinnen voor je oom. Maar wat geef je hem? Hieronder zullen we de leukste cadeaus uitlichten waarmee jij elke man blij kan maken. 

Rituals pakket

Afgezaagd? Misschien wel. Dit neemt niet weg dat het altijd een hit is en de meeste mannen er uiterst van genieten. Want hoewel niet alle mannen het toegeven, een heerlijk zachte huid is niet alleen fijn voor vrouwen! 

Bier pakket

Meer voorspelbaar krijg je het niet, toch is een bierpakket vol speciaal bieren nooit verkeerd. Houdt jij man, vriend of vader van een lekker biertje in de zon? Dan kun je bijna niet mis zitten met een mooi samengesteld bier pakket. Toch een stapje extra nemen? Denk dan eens aan een bier-brouw pakket! Met een simpel pakket kun je al snel je eigen bier brouwen. Een leuke bezigheid en (mits het lukt) een heerlijk drankje.

Kookboek

Ze bestaan echt, mannen met interesse in koken. Voor hen is een goed kookboek dan ook een prachtig cadeau waar ze veel inspiratie uit zullen halen. Tip: stel voor om twee weken na het geven van het boek eens mee te eten en profiteer er zelf ook van.

Rugtas

Op vakantie, een dagje dierentuin of een stedentrip. Wie houdt er nou niet van? Een mooie rugtas met veel snufjes: een rits voor de portemonnee, een waterhouder, verstelbare lengte en twaalf verschillende voorvakjes doet het altijd goed als cadeau voor hem.

Barbecueën

Iedereen houdt van lekker barbecueën. Lekker weer, gezelligheid en een drankje. Verwen je man met leuke artikelen om deze avonden nog beter te maken! Wat dacht je van een buitenkoelkast, zodat je altijd koud drinken hebt in de zomer. Of een grappige koksschort die hij aan al zijn vrienden trots kan laten zien (en natuurlijk zijn kleren een keer schoon blijven)!

Geurtje 

Last but not least. Wanneer je echt niks anders kunt verzinnen, wees gerust. Een geurtje van de drogist zal niemand ontevreden laten. Hoe cliché dan ook, een lekker luchtje wordt altijd gewaardeerd.

Sla dit artikel op, bewaar de tekst of maak er een foto van. De volgende keer dat jij nog snel een leuk cadeau voor hem moet vinden voor zijn verjaardag, kom dan hier terug. Wat je ook doet, deel het niet met hem. Houdt het voor jezelf en verbaas hem keer op keer met het perfecte cadeau!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader