Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur

Uitjes in Rotterdam

Rotterdam de stad met de grootste havenpoort van Europa. Het wordt vaak gezien als een minder aantrekkelijke stad om naar toe te gaan als toerist, maar in werkelijkheid is dat een onverdiend imago. Rotterdam is namelijk erg interessant en prachtig om te bezoeken. Het mooie aan de stad Rotterdam is dan ook dat het een totaal ander plaatje heeft als de meest andere Nederlandse binnensteden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het oude pittoreske grachten centrum van Amsterdam, gevuld met oude historische gebouwen en monumenten is Rotterdam natuurlijk totaal verschillend. In het begin van de 2de wereldoorlog werd Rotterdam platgebombardeerd, dit kwam omdat Nederland zich niet zomaar wilde overgeven aan de Duitsers. Rotterdam werd in zijn geheel met de grond klein gemaakt en de stad moest volledig worden herbouwd. Dit is ook de rede voor het exceptionele uiterlijk van de stad. Iedereen is bekend met de fantastische skyline van de stad en de frisse moderne uitstraling van het centrum. Mooie Uitjes in Rotterdam staan volop in de aanbieding en is zeker de ervaring waard!

Verschillende bezienswaardigheden

Het motto van de stad Rotterdam is dan ook: Hier moet gewerkt worden. En dat is erg duidelijk zichtbaar. Rotterdam is van oudsher een stad van de arbeid. De arbeidssector is enorm, mede natuurlijk door de grote havens en de Maasvlaktes met industrieën, waarover de stad beschikt. Gelukkig is er door al deze werkzaamheden zeker geschiedenis geschreven. Rotterdam is namelijk gevuld met verschillende erg leuke en interessante museums over bijvoorbeeld: De stad, De oorlog en de scheepsvaartindustrie. Verder op het gebied van uitjes in Rotterdam zijn er nog veel meer dingen te bezoeken. Het natuurlijk ook zeer interessant om een kijkje te nemen bij de Maasvlaktes, Het imposante centrum van de stad met de kubus woningen of de markthal of natuurlijk het Feyenoord stadium te bezoeken.

Geschikt voor teamuitjes

Rotterdam is bij uitstek ook een stad waar je terecht kunt voor leuke teamuitjes. Via The Activity Company is het mogelijk om wel uit 100 verschillende uitjes een keuze te maken. Ga bijvoorbeeld voor een 80’s Quiz of een ‘Build Your Team’ uitje waar je met je collega’s kunt gaan genieten van de leukste teambuildingspellen. Bekijk de opties voor een teamuitje Rotterdam direct op de website! 

Een excentrieke stad

Het punt waarmee Rotterdam zichzelf speciaal maakt is het grote verschil tussen alle andere steden. Rotterdam heeft een sterke eigen cultuur, uitstraling en mentaliteit. Wil je dus gewoon een keertje wat anders en nieuws bezoeken? Kijk dan naar de verschillende uitjes die mogelijk zijn in Rotterdam!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader